Uppsala Magic & Comedy 2014

charlie caper

Charlie Caper gatutrollar under Uppsala Magic and Comedy 2014 i Uppsala

 

Phu! Vilken helg! Under tre dagar har Uppsala Stadsteater varit invaderad av trollkarlar, komiker och massa, massa nyfikna människor. Den första upplagan av Uppsala Magic & Comedy är slut för denna gång. Vi håller tummarna för att festivalgeneral Johan Ståhl tar en välbehövlig semester och sedan genast börjar planera för UMC 2015!

Förutom att jag har njutit av massa trolleri och stand up, har jag så klart trollat själv. Under lördagen kunde man se mig mingeltrolla för besökarna på stadsteatern. Jag hade även ännu en programpunkt, och det var en trolleriskola eller trollerikurs för vuxna. I Salongen på Uppsala Stadsteater, höll vi till och det var hela 15 personer som deltog! Superkul! Jag lärde ut några grundläggande knep, som vi övade på tillsammans. Hoppas det väckte trolleriintresset hos några.

Eftersom jag även arbetar med fotografering, passade jag så klart på att fota en hel del. På www.photobyandreas.se kommer ni att kunna ta del av dessa bilder inom kort. Eller följ mig på Instagram @photo_by_andreas eller sök på #photobyandreas eller #uppsalamagicandcomedy. På bilden ovanför kan ni se den fantastiske Charlie Caper gatutrolla för en förbluffad publik!

 

Nu är det snart dags för mig att börja förbereda kvällens uppträdande, som blir mitt femte trollerigig i April. Det rullar på nu!