Exklusiv magisk underhållning i Karlskrona, Stockholm eller Europa?


Art of Magic erbjuder exklusiv underhållning till företag över hela norra Europa. Gäster ska på riktigt nära håll få uppleva skickligt, fingerfärdigt och visuellt trolleri. Underhållningen är riktade mot en vuxen publik och framförs på ett slipat, sofistikerat, och stilrent vis. De vanligaste platserna för uppträdanden är vid middagar, mingel eller mindre och exklusiva sammankomster. 

Underhållning?

Karlskronas trollkarl Andreas Mattisson

Andreas utgår från Karlskrona men uppträder och bjuder på underhållning hos företag över hela Sverige och resten av Norden.

För mer info, priser och bokning av underhållning:

 

Art of Magic
Trollkarl Andreas Mattisson
Mobil 072 280 64 09
e-post:  info@artofmagic.se
Utgår från Karlskrona

Very impressed… come back to Canada! Jim

Bättre än TV för man vet att publiken inte är med på trixen. Otroligt! Daniel

Kontakta Andreas (svar inom 24 timmar)

Bakom Art of Magic står trollkarlen Andreas Mattisson. Andreas har tävlat och vunnit flera priser vid både Svenska och Nordiska Mästerskapen i Trolleri.

Hans specialité är fingerfärdigt trolleri på nära håll – charmigt, magiskt och underhållande. Andreas skapar grym magi med mynt, kortlekar, fingerringar, sedlar och annat.

Andreas har trollat för företag, i konferensrum, på hotell, restauranger, pubar och stränder i 5 olika världsdelar.

Andreas vanligaste uppdrag är att bjuda på trolleri och magisk underhållning vid middagar, mingel, julbord och liknande. Han uppträder främst för företag i Karlskrona, Uppsala och Stockholm men även Göteborg, Malmö, Gävle, Västerås och andra platser i Sverige. Några gånger varje år trollar Andreas även utomlands.

Kontakta gärna Andreas så berättar han mer om sitt trolleri!

Svalbard

Mora

Marocko

Marocko

Kina

Thailand

Thailand

Thailand

Thailand

Australien

Australien

Nya zeeland

Nya Zeeland

Nya Zeeland

USA

USA

USA

Karlskrona

Ronneby

Stockholm

Göteborg

Boden

Uppsala

Polen

Holland

Tyskland

Italien

Italien

Frankrike

Frankrike

Nepal

Dubai

Japan

Japan

Fiji

Trollkarl Andreas Mattisson trollar för, och underhåller nästan uteslutande, företag, ofta i Karlskrona, Uppsala och Stockholm. Varje år får Andreas flera förfrågningar från privatpersoner om trolleri och underhållning vid t.ex. 50-årsfest, bröllop, en middag, fest och andra tillställningar. Det är alltid roligt att uppträda på privata fester och det gör Andreas gärna i mån av tid. Andreas trollar för en vuxen publik och uppträder inte alls på barnkalas. Är du intresserad av en trollkarl till ett barnkalas känner Andreas flera riktigt duktiga trollkarlar som han gärna hänvisar dig vidare till.